Hermina Van Coillie joins Otolith

Persbericht

15 september 2020

 

Hermina Van Coillie vervoegt Otolith Consulting

 

Sinds 14 september versterkt dr. Hermina Van Coillie het team van Otolith.

Hermina was voorheen HR-research expert bij Securex. Bij Otolith gaat ze als senior consultant en motivatie expert aan de slag. De samenwerking met Hermina past volledig in de strategie van Otolith: Otolith ondersteunt organisaties bij de uitvoering van hun strategie door het versterken van leiderschap, begeleiden van verandering en de integratie van kennis over menselijk gedrag in het ontwerp van de strategie.

Hermina Van Coillie:

Ik kijk enorm uit naar de samenwerking met Otolith. Ik ben ervan overtuigd dat we samen een enorme meerwaarde kunnen zijn voor bedrijven. Door binnen organisaties aan de slag te gaan met onze wetenschappelijke kennis en praktijkervaring over ‘menselijk gedrag’, en in het bijzonder over wat mensen motiveert, brengen we zowel mensen als organisaties tot een hoger niveau van functioneren.

Ik zie vaak dat organisaties door een gebrek aan ervaring en de juiste input, nog veel opportuniteiten laten liggen inzake motivatie, leiderschap en job design. De juiste focus op de juiste motivatie en op het vervullen van onze psychologische basisbehoeften (ABC) verbetert de prestaties, de fysieke en mentale  gezondheid, het welzijn, pro activiteit, en verlaagt absenteïsme, stress en burn-out. Hierdoor kunnen we nog meer bijdragen tot een hogere omzet, meer tevreden klanten, kortom, een duurzame bedrijfsvoering.”

David Ducheyne, oprichter van Otolith.

Hermina is één van de vooraanstaande autoriteiten inzake motivatie in België. De combinatie tussen wetenschappelijke inzichten en praktijk is uniek. Hermina zal ook onze evidence-based aanpak verder helpen ontwikkelen

Over SDT (ZDT)

SDT is one of the most influential theories of motivation in the 21st Century and represents our current understanding of how to facilitate and sustain high quality motivation (Deci & Ryan, 2000)

Meer info

Otolith.be

Koloniënstraat 56

1000 Brussel

info@otolith.be

Contacteer: David Ducheyne

david@otolith.be

+32 479 91 08 67

 

Hermina@otolith.be

+32 468 19 77 04